RING OSS - 044-140 89 30

Laddbox Skåne

RING OSS - 044-140 89 30

Laddbox Kristianstad

Vi installerar din laddbox i Skåne.

När du behöver en laddbox i Skåne eller Kristianstad finns vi här för dig. Vi erbjuder både själva laddboxen och komplett installation av en av våra erfarna tekniker. Våra nio elinstallatörer är utbildade i att installera laddboxar och vet att bra service och professionalitet är viktigt när du väljer att installera en laddbox i Skåne.

Kontakta oss idag om du är intresserad av laddbox i Skåne och Kristianstad.

Installerar din laddbox i Kristianstad

Intresset för elbilar och hybridbilar ökar för varje år och nu har det aldrig varit enklare att installera sin egen laddbox hemma intill sitt hus. Vi erbjuder självklart full service-lösningar där du köper din laddbox hos oss och våra behöriga elektriker kommer hem till dig och installerar den och monterar en trefaskabel upp till 10 meter mellan din elcentral och placeringen av din laddbox i Skåne. Självklart finns vi med dig under hela processen så du känner dig trygg med ditt köp.

När du vill installera din laddbox i Kristianstad erbjuder vi laddbox av det svenska märket Garo. Det är en erkänd och beprövad laddbox av svensk design som står emot det stundtals tuffa svenska klimatet.

När du skaffar en laddbox i Skåne kan dessutom koppla upp den mot ditt trådlösa nätverk och följa elförbrukningen och laddningen i realtid.  De erbjuder också flera tekniska fördelar och svarar på högt ställda säkerhetskrav:

  • Framtagen för laddning av laddbara fordon och säkerställer pålitlig laddning.
  • Har dynamisk lastbalansering vilket minimerar risken för överbelastning av säkringar.
  • ISO-certifierade för kvalitet och miljö.
  • Utrustade med DC-felsskydd enligt internationella standarder.

Ett bra miljöval

I takt med att fler blir mer miljömedvetna och köper elbilar behöver också fler en laddbox utanför huset. Att investera i en laddbox i Kristianstad har flera fördelar efter att du har köpt en elbil. Din elbil är ett mer hållbart alternativ än bilar som tankas med fossila drivmedel. Den är dessutom mer hållbar genom hela sin livslängd. Laddar du dessutom din bil med förnyelsebar el blir utsläppen nära noll.

När du installerar din laddbox i Skåne blir det dessutom billigare att köra din elbil, betydligt billigare än en bensin- eller dieselbil. Dessutom betalar du lägre skatt och eftersom en elbil har färre rörliga delar som går sönder än en traditionell bil kan servicen bli billigare.

Ännu en fördel är att din elbil låter betydligt mindre än en vanlig bil och bidrar därför till en mer hållbar och tystare stadsmiljö.

Eftersom elbilar blir mer och mer populära kan en laddbox i Skåne bli en framgångsrik investering när många potentiella husköpare ser just laddboxen intill ditt hus som det där lilla extra när du ska sälja ditt hus.