RING OSS - 044-140 89 30

Laddbox Skåne

RING OSS - 044-140 89 30

Om oss

Vi utför alla slags arbeten inom el och har många års erfarenhet av installation av laddbox i Skåne. 

Elkontakten i Kristianstad AB utför alla slags arbeten inom el och är specialiserade på installation av laddbox i Skåne och Kristianstad. Kontakta oss om ni vill installera laddbox i Skåne!

Trygg service och installation

Vår målsättning är att bedriva ett effektivt arbete med god och snabb service när vi installerar din laddbox i Skåne. Arbetena utförs av kompetenta montörer som får fortlöpande utbildning. Sammanlagt är vi nio elmontörer i verksamheten, alla tillförlitliga hantverkare som följer regelverk och normer som krävs för branschen så att du kan känna dig trygg när du installerar en laddbox i Skåne.

Förutom laddbox i Skåne är vi en elfirma som utför allt inom:​

  • El
  • Tele
  • Data

Installerar laddbox i Skåne

Vi har många års erfarenhet inom installation och grossistverksamhet och har arbetat som i såväl små som stora företag. Vi håller administrationen kostnadsmässigt lågt för att istället kunna erbjuda bra priser och utomordentlig service till våra kunder.

Vi bistår självklart med rådgivning inför installation av laddbox i Skåne för att du ska vara trygg med produkten och tjänsten.

Elkontakten erbjuder stilrena laddbox Skåne från svenska kvalitetsmärket Garo. Laddboxarna är funktionella och enkla att montera på väggen eller på ett stativ. De är skapade för att stå emot olika väderförhållanden. Garo är speciellt framtagen för laddning av laddbara fordon och därmed säkerställer en enkel och pålitlig laddning. Självklart är Garos laddboxar ISO-certifierade för kvalitet och miljö.

Om du är osäker på vilken produkt som passar dig är du självklart välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt produkt.