RING OSS - 044-140 89 30

Laddbox Skåne

RING OSS - 044-140 89 30

Laddbox

Tänk på säkerheten när du installerar en laddbox i Skåne och välj alltid ett kvalitétsmärke.

Med våran breda och långa erfarenhet vill vi vara det självklara valet när du installerar en laddbox i Skåne. Vi består av en nio mans styrka som är utbildade inom alla slags eljobb och är experter på att installera laddboxar. Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med att installera en laddbox i Skåne.

Säkerhet och snabbare laddning

När du installerar en laddbox i Skåne ska säkerheten komma först. Att ladda sin el- eller hybridbil från vägguttaget kan snabbt bli en farlig historia. Rent praktiskt är det fullt möjligt att ladda många elbilar direkt i ett vanligt vägguttag. Men det är inte att rekommendera av framför allt tre skäl - säkerhet, snabbare laddning och pris.

  • Säkerhet - När du laddar elbilen i din laddbox i Skåne kräver det stora strömstyrkor och ett eluttag med hög effekt. Ett vanligt kontaktuttag är ofta inte dimensionerat för just det och det finns risk att den inte klarar påfrestningen.

  • Snabbare laddning - Laddboxen överför ström i betydligt högre effekt än det vanliga eluttaget i huset, minst 16 ampere jämfört med det vanliga 10 till 13 ampere. Därför laddas din elbil mycket snabbare.

  • Pris - På sikt blir det dessutom billigare än att ladda din bil på laddstationer.

Funktionell och smart laddbox

Vi rekommenderar alltid det svenska kvalitetsmärket Garo. Det är en speciellt framtagen laddbox för laddning av laddbara fordon och skapade för att stå emot det svenska klimatet. Ett självklart val när du installerar en laddbox i Skåne då det säkerställer en enkel och pålitlig laddning. Självklart är GAROs laddboxar också ISO-certifierade för kvalitet och miljö så att du kan känna dig trygg med din laddbox i Kristianstad.

Garos box ger en säker och effektiv laddning när du vill installera laddbox i Skåne. Dessutom kan du smidigt koppla upp den via din bostads trådlösa nätverk och hindra obehöriga från att använda boxen. Den kommer också med dynamisk lastbalansering och säkerställer att den inte överbelastar husets säkring. Vi erbjuder både boxen och montering när du behöver installera en laddbox i Skåne.

Fördelar med laddbox i Skåne

Det finns dessutom andra fördelar när du installerar din laddbox i Skåne. Med stor sannolikhet kommer framtidens bostadsköpare också ha en elbil. Och precis som med att ha internet i form av fiber indraget till huset kan en redan installerad laddbox ge extra värde till din bostad. Genom att investera i en laddbox i Skåne gör du alltså en smart investering både för dig själv och för framtiden. 

Tveka inte att höra av dig till oss så kan du prata med en av våra erfarna elinstallatörer för tips och råd om vilken lösning som passar dig och din bostad bäst.